keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Tonight we can be more than friends

Heipparallaa!
Nyt on vasta keskiviikko, ja toivoisin jo että olisi viikonloppu, ku näissä päivissä ei oo mittään sisältöö! Ku töitä tosiaan aika vähän nyt, ni oon aika paljon kotona ja katon vaan sarjoja whii, mitäs mie sitten teen ku ne sarjat loppuu?!! OC katottu, Gossip girl 5 tuotantokausi menossa, Vamppyyripäiväkirjat just katoin viime viikon jakson, Dallaski on ajantasalla.. nyt loppuu sarjat:( Ja nyt ku ei mitään rytmiä tässä elämässä oo, ni heräilen puoliltapäivin ja meen nukkuu 1-3 yöllä, ja sitten tekeekin tiukkaa herätä töihin jos joutuu herää aikasemmin! On se nyt taas hankalaa, ennen sitä vaan haaveili, että saisi paljon vapaa-aikaa, mutta nyt taas toivon että saisin olla koulunpenkillä:)
 
Joo, ja nyt tuoho itse kuvaan! Työasuni perjantailta, mutta lähinnä noita farkkuja ajattelin tulla hehkuttamaan! Ehkä parhaat farkut ikinä mitä miulla on ollu. Miullaku ei tuo pohkeiden, pakaroitten ja vyötärön mitat ole sopusuhtainen keskenään, ni on tosi hankala löytää farkkuja. Jos pohkeet/pakarat akseli menee kivasti farkkuihin, ni sitten vyötärön kohalla ne on isot, ja tavallisesti pienempi koko ei mee enää pohkeita pidemmälle. Mutta noissa ku on mukana strechiä, ni ne istuu ku nakutettu, värikin on kohdillaan.
Suosittelen kovasti!
(VILA/OBJECT)

Ps. Oon löytäny taas Innan, ja joo kesä voisitko tulla jo?:) On kiva kuunnella näitä biisejä, ja olla silti keskellä talvee..
 


-V

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti