maanantai 25. maaliskuuta 2013

All I want to get is a little bit closer All I want to know is, can you come a little closer?

Heihou! Aika taas menee niin samperin noppeesti, tuntuu että ei kerkee tehä mittään..ei sillä että ois jotain tekemistäkään! :D Mutta sain tehtyy kouluhaut, luultavasti illalla jo ärsyttää tuo päätös, oli nimittäin jo eilen puhe että edes joensuu ei riitä että pääsis jostain ihmisistä eroon! Mutta taidettiin sitten kuitenki tulla siihen loppu tulokseen, että se on ihan sama minne täältä lähtis ni joistakin ei vaan pääse eroon.. :D Mutta tää ei nyt vaikuttanu miun päätökseen millään tavalla, en vaan jaksanu ruveta miettimään koko elämää uudestaan uudessa paikassa. Joten siks kaikki kolme hakuu meni joensuuhun ja piste:) Nyt ootan vaan pääsykoematskuja, sitten käyn riemuiten niitten kimppuuun woo-hoo!
Mutta nyt mennään tällä, rentoo meisinkii vaan! Synttäreitten suunnittelua(niihin on vielä aikaa) mutta haittaakos tuo, nauttia keväästä, nähdä kuinka se kesä pyrkii sieltä esille, ja tehä muutenki kaikkee semmosta mihi ei välttämättä ole enää kesän jälkeen aikaa! Joten ilo irti joka hetkestä ihmiset!
Viikonlopun teema: Shut up, and just hug me please! Ja se menikin aika hyvin teeman mukasesti!:)
Sunnuntain teema..Tulin kotio joskus kolmelta ehkä, jaksoin olla valveilla sen 2h maksimissaan, ja sitten ajattelin käydä pikapika unilla, mutta siinä kävi niin että nukuin aamu seiskaan heräämättä, sitten ku heräsin sillo..kaikki muut nukku vielä noh..Ajattelin itsekkin nukkua vielä vähän:) Loppujen lopuks nousin kymmeneltä...Hienosti biletetty!
-V

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti