lauantai 13. huhtikuuta 2013

Minä kuka ei tavallisesti sairastele..

Hyvää lauantaita kaikille! 
Viikko on taas menny ihan hurahtaessa, on taas kyllä sattunu ja tapahtunu!:) Tosiaan tiistaina taisin valitella, että ei oo asuntoo..noh kiitos ihanien ystävien, ni torstaina vein muuttokuormaa kohti Joensuuta, eli pääsin muuttamaan! Vähän extemporetta taas tähä elämään! Ajoin ekan kerran auto peräkärrin kanssa, ei hitto olin ihan pissat housussa ku ajoin, olin ihan varma että joku on ojassa joko mie tai kärri tai molemmat!:D Mutta hienosti selvisin, en vaan osannu peruuttaa sen kanssa!

Eilen olin sitten ekaa yötä, uudessa kodissa..noh siinä ei sitten kovin vahvasti menny! Menin kerranki ajoissa nukkumaan, että oon virkeenäpirteenätäydelläteholla töissä! Ni ei, jos ei bileillä oo..ni sitten joku muu valvottaa. Miulle iski joku hirvee mahakipu, missään asennossa ei voinu olla, oksetti vähän väliä..mutta vessanpöntön halailusta ei ollu hyötyy ku ei sieltä mittään tullu! No ei kai siinä muu auttanu ku bossille viestii, ja työt sai unohtaa tältä päivältä:( Nukahin sitten vähän jälkeen kasin ekan kerran, ja heräsin yheltä ja olo oli sen mukainenkin..Hirvee päänsärky, maha kramppas ei hyvä luoja! Siinä mie sitten yritin kyttyrässä kerätä kamoja kasaan, ja lähtee äitin hoiviin kotio!
B4acdeba8e7b054ad14c67e9c69e0032_large
Kotiin tullessani tajusin että meikit ja kamera oli jääny joensuuhun, ja muutenki puolet kamoista oli jääny vissiin sängylle. Että voi hyvä päivää taas.. Onneks kotona oli kuumemittari mikä ei näyttäny mitenkään kovin ilahduttavia lukemia(siitä johtunee se päänsärky)! Mutta tässä oon vetäny pari tuntii buranan lisäks kaikkee äitin ihme lääkkeitä, ni kyllä tää olo alkaa tästä pikkuhiljaa johonki suuntaan mennä. Eli ehkä voin käydä pyörähtää anniinamurun synttärietkoilla, ihan silleen et pyörähdän ja lähen äkkiä takasin äitin lääkepurkkien viereen:) Tässä tuntuu jotenki tosi turvalliselle:) Toivottavasti teillä on alkanu paremmin tämä vklp!

Ja niiin kyllähän mie kävin BikBokin avajaisissakin torstaina, siitä lisää myöhemmin. Ja näin montaa kaveria tällä viiikolla, vähän ooon hyvä jesjes!)) Mutta nyt ehkä yritän eestyy tästä sohvalta, vaikka kattomaan itteeni peilistä taii jotain moroo!
Kuva: weheartit
-V

2 kommenttia:

  1. eihän ollu umpisuoli mikä aiheutti tuon kivun?? :O

    VastaaPoista
  2. En usko, ku sattu tuoho vatsalaukun kohalla.. :s Tai mistä näitä nyt tietää..

    VastaaPoista