keskiviikko 21. elokuuta 2013

Elokuu

Hola!

Elokuusta ei nyt hirveästi ole kerrottavaa, ku ei oo kerenny kuukaus mennä vielä ohi, mutta alku kuukaudesta olin sukuloimassa taas venäjällä. Tädin synttärit oli tällä kertaa teemana. Eli ryyppäjäiset? No minä kyllä ainakin vaan mätin ruokaa!:D Pääasiahan oli et saatin koko meijän serkkupoppoo koolle, ihan huikeeta! Olikin jo ikävä kaikkia murusia, venäjällä arvostetaan sukulaisuutta ehkä vähän enemmän ku täällä, ni kai miullakin tulee tää hehkutus sitte sieltä..
 Ruokaa, sukulaisia, ruokaa, serkkuja, pelleilyä, parasta! <3
Vaikka sukulaisten kanssa oli kivaa, kavereitten kanssa on aina kivempaa eiku...hehe! Ihan onnistunut reissu siis!! Oon kyllä onnekas ihminen, että saan olla monikansallinen ihminen(vai mikä se nyt onkaan), tykkään kyllä ihan hirmusesti!:)
Mitäs muuta elokuussa on ollu?  No töitä oon ainakin tehnyt, käyny suffelin tupareissa, käyny ikeassa, ja edelleen vähän lisää töitä. Ikeasta tulee varmaankin erillinen postaus jossain vaiheessa. Mutta eihä tässä muuta, nyt yritetään kovasti valmistautua amkkiin(pääsin sisälle!), eli ostelemalla uusia kyniä ja vihkoja?
Palailaan taas!
-v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti