keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Se mikä ei tapa niin se todellakin hajottaa!

Päiviä!
Tällä neidillä alkaa taas pää hajota pikkuhiljaa! Tässä pari päivää menny ihan samalla kaavalla, herään puolilta päivin syön puuroo ruispalan kera sitten alan kattomaan sarjoja, ja selaamaan opiskelupaikkoja ja opiskelukaupunkeja, mihi pitäisi hakea tässä parin viikon aikana. Ja sitten havahdun siihen että kello on 21.00 ja tajuun että en vieläkään oo löytäny varmaa alaa mitä haluaisin opiskella. Ja se kaupunki vasta onkin kysymysmerkin alla?

Jo viime vuona mieleni teki pois itä-suomesta, mutta sitten se jäi..ku pääsykokeen pisteet jäi vähän vajaaksi lahteen. Sitten alotinki työt joensuussa, ja siitä lähtien on ollu sellanen fiilis että joensuuhun jään. Mutta nyt oon alkanu epäröimään, että jospa nyt kuitenki hakisin sinne etelä-suomen suuntaan.
Tässähän varmasti käy vielä niin, että haen viimeisinä päivinä ihan summan mutikassa vaan jonnekkin..Ja sitten oon entistä enemmän sekaluutta!
Ammattikorkeeseen oon ollu hakemassa viimeset 8 kk, mutta nyt oon taas ruvennu miettimään sitä yliopistoo..:D Mutta sinne en ehkä oo hakemassa, ku en oo lukenu sinne millään tavalla vielä..
Ja mitä siihen allaan tullee, ni oh lord! Liiketalous ja kauppis on aina ollu se miun juttu, mutta nyt oon taas ruvennu miettii, että jospa hakisin fyssariks..eka kommetti tähän sitte tuli(ei siusta oo siihen, et vois hieroo miesten selkiä?) ahhhhaaaha:D okei, thänks! Mutta sitten ne vaihtoehdot jääpikin siihen, ehkä.. Sitte joku psykologi/psykiatri ois ihan mielettömän mielenkiintoinen ammatti, mutta ei varmaan oma psyyke kestäis. Voihan hiivatti sentään, tosiaan alkaa pää hajota.... Miks ei vois olla vielä 15 kesänen, ja riehuu vaa kavereitten kanssa?
Lähden pohtimaan lissäää kouluvalintoja..moimoi!
-V


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti