sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Yllläs/Levi 2013

Houhou!
No nyt alkaa tää Ylläksen reissun purkaminen! Siinähän kävi niin että tulin neljältä baarista, kasilta oli kello soimassa..3tunnin unet takana! Olin aika varma ku kävin nukkuu että en oo ajokunnossa missään vaiheessa päivää:) Mutta toisin kävi, olin eka kuka ajo! Mitä nyt salama välähti jo ennen joensuusta, ja sivarikyttä pysäytti ja puhallutti..siinä vaiheessa tai kaikki vetästä syvään henkeä, ja sitten herrapoliisisetä tokas vaan "kaikki on kondiksessa, eiku hyvää matkaa"...Siinä vaiheessa oli sellanen "ei v**** efekti :D Kyllä tällä kuskilla nuo adrenaliinit nousi niin, että taidettiin jo parin sadan kilsan jälkeen vaihtaa kuskia!
Tässä vaiheeessa oltiin jo fiiliksissä, ku kukaan ei ollu käynny ennen näin ettäällä:D Sitte alko jätkille soittaminen, että ollaan sit oikeesti tulossa.. :D Olen syvästi pettyny että en nähny villejä poroja, kovasti niitä yritin mehästää, mutta hitot niitä näkyny! Näky vaan jättilakkahillajotain jajja hmm, ajettiin vaan 120 keskellä tietä, että päästäis noppeemmin perille!
Sitten ku päästiiin äkäslompoloon, ni alko oikeen osotteen ehtiminen..mutta onneks meille tehtiin asia helpoks ja meitä oli vasta kundilauma audilla:DD Sai kyllä heti hyvät naurut, ku V:llä oli joku ihme kaapu pääälllä. Siinä hienosti alottettiin sunnuntai ilta parilla kuplivalle, ja kello pyörähtikin sinne aamu viiten hyvin noppeesti.
Maanantaina heti aamusta kevyt murre---ero vittuilut, meijän kaverit tosiaan oli stadista, ja myö kitteeltä. Mutta ei se mittään, tunne oli mollemmin puolinen, ja psyyke ei menny ekana päivänä..vaikka lähellä se olikin. Jotkut lähti mäkeen ja toiset sitten vaan kierteli ja kaaarteli ympäriinsä.
Nää nyt on arskat mitä hehkutin FB:n puolella, kävin ostaa nää ihan vaan sen takia ku myyjä oli yberkomee! Mutta onha nää nyt kivat muutenki...
Vähän pingviini tanssia? Tai kovasti yritin esittää jotain..
POROJA! Kylllä näin niiitä..mutta ne oli aitauksessa! Eli ei vieläkään villejäporoja..
Lisääää malliposeekuvia jauu!
Pari kuvaa maisemista, jossa itse en edes käynny. Kyllä ymmärssitte oikein, oltiin ylläksellä asti, eikä meikä käynny kertaakaan rinteessä:D Oisin ehkä kuolllu..Ja tässä on sitten matskuu siitä että miten vietettiiin 2 iltaa, riehumalla neljästään(myö tyhminnät neljä) parvella, ku muut fiksut istu allaalla. Tuommosten pyörimisien jälkeen ni voitte kuvitella että lakanat lähti ekana pesuun ku pääsi vaan kottiin!
Tiistaina käytiin pyörimässä taigassa, ku muut oli laskemassa..Siinä kerkesin jo suuttuu R:lle, se oli kyllä aina tosi haastaava, koska jätkät on niin hauskoja ja ihania! Ni ei pitkään pystyny olla turpa norsunvitulla!:D No parin drinksun jälkeen tiistain alamäki muille, ylämäki miulle ja A:lle:D Lähettiin jätkien kanssa ehtimään paikkaa missä ne vois pelata blackjackkiii! No lähin paikka oli sitten levillä(ei oikeesti ollu kuiteskaan), lähettiin sitte sinne! Mentiin sitte hulluun poroon, juu ihan kiva mesta oli, tykkäsin! Loppuillasta sit kävi vähän hassusti, pienen draaman jälkeen jotktu lähti ylläkselle ja toiset jäi leville...loppu onkin sitten historiaa!:p Keskiviikko meni nukkuessa, tai sitteku oltiin päästy omalle möksälle, ja to aamulla himaan..! Kokonaisuudessa ihan hieno reissu! Katellaan millon kroppa on kunnossa 5 päivän juhlimisen jälkeen! Nyt jos vaikka yrittäis kirii kaikissa sarjoissa ajantasalle..heippps!
-V

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti